torsdag 30 april 2009

Givande möten :)

Vilken härlig dag detta hittills har varit!

Vid halv tio hade vi handledning för partnerföretagsuppgiften. Riktig handledning, inte bara "läs och skriv" som den första handledningen vi fick förra gången vi hade partnerföretagsuppgift. Dessutom var det bara gruppen och handledaren. Överhuvudtaget tycker jag den här kursen i Projektledning fungerar utmärkt och då blir det väldigt roligt.

Direkt efter gick jag och studentföreningens ordförande (hon är suppleant i utbildningsrådet) till vår utbildningskoordinator. Det diskuteras om vi ska samläsa några kurser med den andra kandidatutbildningen som ges här på CIL, International Sales and Marketing (som av outgrundlig anledning presenteras under svenskt namn på universitetets webbplats fast utbildningen ges på engelska), och vi ville veta förutsättningarna för detta och hur långt gångna planerna är.

Det var ett mycket bra samtal där det också kom fram att man nu på allvar arbetar med frågan om att använda sociala medier. Så det är inte omöjligt att det inom en snar framtid dyker upp blogglänkar på CILs webbplats. Jätteroligt! I väntan på detta delar jag med mig av studentföreningens nya blogg.
(se även tidigare inlägg här och här)

Och idag på morgonen bokades ett annat potentiellt givande möte in nästa vecka.

Vissa dagar är bara fantastiska!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar